Assalamualaikum....Hehe,korang dah terjah blog saye,jdi...Tolong follow!Hehe... | Dashboard | +Follow

Tuesday, 17 September 2013

Logo?Err...


Assalamualaikum...^^ Tadi kat sekolah boleh tahan bestla..Haha,lepas perhimpunan kitorang naik kelas pastu dok semak kertas Math 1.saya dapat 34/40.T^T Paling rendah yang saya pernah dapat.Huhu..Saya ade yg hentam.Hah,entam 3 soalan je.. -_- Terukkan?Pastu cikgu suruh buat keje sendiri,sya ngan Athirah Yuseri dok dengar lagu je..Hoho!Dari besta kot. :P Ramai orang tak tau yang kitorang tengah dengar lagu.Kikiki...Pastu,kitorang PJ!Ye!Kitorang main game Jamuan Teh Kak Kiah,bola sepak(yang nie saya main sensorang xD),badminton ngan bola jaring.Ceh,bola jaring bukan main pon ._.

Pastu saya dah bosan,saya naik kelas.Nampakla geng saya tengah baca komik Under 18.Haha,diorang bukak lagu Tonight Bigbang kuat2.Saya tak layan Bigbang.Kiki xD.Waktu rehat.Makan macam biasa ^o^

Lepas rehat,kitorang buat aktiviti.Kena ikut kumpulan yang cikgu dh atur.Saya memang puas hati yang teramat sebab gengn saya sume perempuan!WOOOOHHOOO!Everybody say YES! xD Pastu,kitorang kena reka logo kitorang sendiri.Pastu dalam hati saya cakap
Logo?Cikgu,saya nak ponteng ><
Kejam kan?

Haha,last2 buat logo yang ada kaitan ngan  YoYo jela.. xD Takde idea sangat.KIKIKI..K lah,sampai sini je.Annyeong!Bai! xD 

Khamsahamnida^^

3 comments:

Fatanah Khirizan said...

haha,logo dengan nama kumpulan kami lagi lawak... :) hoho

Athirah Rohaidi said...

kami YoYo! xD

Fatanah Khirizan said...

haha,okey lagi tu...comel je nama...YOYO! :)